Pasar al contenido principal

Miramar, la millor cuina tradicional marina de la costa, segons La Vanguardia


Miramar, la millor cuina tradicional marina de la costa, segons La Vanguardia

Els 5 a Taula acaben aquest article dient: “No queden paraules per descriure les sensacions a la taula. Les podeu descobrir desplaçant-vos a la vila de Cambrils i gaudint del privilegi que ens ofereix la millor cuina tradicional marina de la costa”. Paraules que nosaltres compartim plenament ja que en altres ocasions i diferents mitjans no hem dubtat en qualificar la cuina del Miramar, continuadora de la que en el seu dia ens oferia Casa Gatell, com la millor en la línia tradicional marinera, de la nostra Costa Daurada.

Obert per primera vegada a l’any 1957 pels avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars en la seva pròpia casa particular, l’evolució d’aquest prestigiós establiment és llarga i ha passat per diferents etapes.

Situat a meitat de la façana marítima, al costat de la torre de defensa, amb una terrassa en la primera planta de vistes fantàstiques del port de pescadors, a més de la terrassa en el mateix passeig, el Miramar dóna un gran pas endavant a finals de 2011 i començaments del 2012 quan en Joan Gómez i la seva dona, Jovita Dolç, decideixen tancar l’hotel i renovar totalment el restaurant. Fan una decoració moderna que no abandona el rústic amb pedra vista i mil detalls de bon gust, en els diferents menjadors, tots ells molt agradables. I, a la vegada, incorporen gran part de l’equip de cuina i sala del restaurant Casa Gatell quan va tancar portes per jubilació dels propietaris.

D’aquesta manera, els caps de cuina són l’Àngel que va treballar 35 anys a Casa Gatell i el Soco que porta ja 12 anys en la cuina del Miramar. El sommelier, que té cura d’un celler amb unes 200 referències, és Antonio Martínez. I la direcció de sala, que té una capacitat per a uns 60 comensals, és del propi patró.

Entre les especialitats culinàries del restaurant Miramar en homenatge al que va ser el seu veí durant tants anys cal destacar entre d’altres, els entremesos de peix i marisc; caldereta de llamàntol amb patates, bullabessa (per encàrrec); escamarlans estil Gatell; i el “menú del caldo”.

Adreça: Passeig Miramar, 30 (43850) Cambrils Port. Tel.: 977 36 00 63. Tanca dimarts nit. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. American Express, 4B, diners, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: restaurant@miramar-cambrils.com Web. www.miramar-cambrils.com

Fuente: www.tottarragona.cat

Artículos Relacionados