Pasar al contenido principal

Tribut als nostres clients amb motiu del 60 aniversari del Restaurant Miramar


Tribut als nostres clients amb motiu del 60 aniversari del Restaurant Miramar

Les parets del Restaurant Miramar fa anys –concretament 60– que són testimonis còmplices del plaer de les persones en degustar certs plats, parets que oloren aromes marins i perfums vinícoles que encaixen perfectament amb les propostes gastronòmiques... Parets que han vist com la feina ben feta sempre denota coneixement, saviesa i atenció.

Poc s'imaginaven aquestes parets quan van descobrir la llum per primera vegada (el 1957) que veurien passar diverses generacions a través de les seves portes... Tant portes endins (des d'un bon principi, amb la inauguració de l'actual propietari, el metre Joan Gómez), com portes enfora, a les sales i a les terrasses, amb centenars d'amics que han anat descobrint aquest petit tresor gastronòmic cambrilenc a altres col·legues. 

Sort en tenim, a Restaurant Miramar, del fantàstic equip que dia rere dia culmina una trajectòria d'anys d'experiència i tradició, amb els xefs Soco Montoro i Àngel Fernández, juntament amb Jovita Dolç, Manoli Calero i Jovita Veciana, el sommelier Antonio Martínez i un ampli estol de cambrers, sempre atents a qualsevol petició.

Restaurant Miramar segueix amb l'esperit i les ganes amb les quals es va inaugurar, i esperem que aquest entusiasme ens acompanyi molts anys més; ja forma part de nosaltres mateixos, del nostre ADN. Amb el nostre equip, els amics que ens visiten i les seves cares de satisfacció, és un plaer obrir les portes cada dia per fer la nostra aportació gastronómica a cada trobada, cada conversa, cada confidència...  Així, dóna gust!